March 28, 2024

Хранкооп Варна и фермерският пазар ще участват във фестивала “Усмихни се Карин Дом”

“Усмихни се Карин Дом” е уникален фестивал с благородна кауза, който ще се проведе за радост на всички варненци между 18-ти и 20-ти септември в зелената градина на ‘Карин Дом” в местност Свети Никола. Занаятчийски и фермерски пазар с над 30 участници, 15 работилници, сред които такива по роботика и конна езда, музика на живо са само част от забавленията, които фестивалът „Усмихни се Карин Дом“ ще подари на своите гости.

Събитието се стреми да предложи развлечения за цялото семейство, през целия ден. Фестивалът включва щандове, предлагащи екологично чиста органична храна, произведена от малки местни ферми, ръчно изработени артикули (картини, керамика, стъклени изделия и аксесоари). На разположение на гостите ще бъдат кътове, предлагащи сандвичи, салати и вино. Предвидено е открито барбекю с бира и безалкохолни напитки.

Децата няма да скучаят благодарение на многото работилници, където ще могат да се научат да яздят кон, да създадат робот, да направят керамичен съд или приготвят торта.

Всичко това ще бъде съпроводено със солидно количество жива музика в присъствието на най-изявените лица на музикална варненската сцена, сред които Tuturutka, Habitat Project, La Migra & Friends, Blue Brothers, Jazz Profilaktica, Funky Monks. Гости от София ще бъдат Brazz Association Combo и рок енд рол групата Casual Threesome.

Фестивалът е с благотворителна цел, като 100% от събраните средства отиват в подкрепа на децата със специални нужди от Карин дом. Входът за събитието е 2лв., а средствата освен с входна такса ще се набират чрез работилници, развлечения на място, продажби на пазара, спонсорства и лични дарения. Ще има организиран благотворителен търг за стоки и услуги, предоставени от партньори, като всеки гост ще може да се включи в наддаванията.

Заповядайте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *