March 28, 2024

Рожден ден на фермерски пазар Варна

Фермерският пазар във Варна изпълни една година от календара на 27 септември 2015! Цели 52 седмици посрещаме и изпращаме производители, търсим и намираме чиста храна за варненци, деца щъкат в детския кът, работилнички и демонстрации създават съзидателна атмосфера и уют.

Започнахме скромно, но ето че една година вече сме тук. Радваме се на постигнатото до този момент. Знаем, че имаме още много работа, докато достигнем висотата на европейските фермерски пазари. В тази връзка се надяваме за втория рожден ден да сме изпълнили някои много важни желания с помощта на Общински Пазари Варна и Община Варна:

  • да намерим достойно място на открито, което да е удобно за достъп и спокойно за цели семейства. Призоваваме Община Варна и Общински Пазари по-бързо да намерят решение на нашето желание за развитие
  • още нови производители на доказано чиста храна
  • все така лоялни, честни и редовни клиенти, които вярват в директния контакт с производителя.

Заповядайте на 03 октомври (събота) на Фермерския Пазар в Мол Варна, където в чест на рождения ден сме подготвили някои малки изненади за всички вас! Отново ще ви очакват и традиционните производители от района.

Повече информация ще обявим в събитието във Фейсбук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *