March 19, 2024

ХранКооперираме се с Dacia!

Dacia подкрепя българските производители

От есента на 2019 тръпнехме в очакване да споделим 🙂

За близо 7 години фермерски пазари сме свикнали на цяла палитра от типове отношение – неразбиране, пренебрежение, снизхождение, изненада, благодарност, възхита… Затова се почувствахме особено, когато ни потърсиха с въпрос какво ни е необходимо и с предложение да ни подкрепят в това. Означаваше, че внимателно са ни проучили и че са готови да свържат името и имиджа си с нашите.

Renault Nissan Bulgaria, чрез марката си Dacia, ни предоставя финансова подкрепа и 2 автомобила Dacia – Duster и Logan MCV Stepway, от новата си лимитирана серия Blue Line. Жестът идва във време, в което целият свят преживява криза на много нива и не знае как и кога ще се измъкне от нея. Това прави партньорството ни още по-ценно и стратегически полезно за нас като организация, работеща за един от най-важните сегменти от българското общество – малките семейни ферми за чиста храна.

С подкрепата от Dacia ще можем по-уверено да преминем през предизвикателствата на времето и да разширим работата си по създаването на повече и по-устойчиви възможности за още български производители.

Сред плановете ни са увеличаване на броя фермерски пазари в София и из страната, и повишаване на капацитета ни за доставка на фермерски продукти. Разбира се, освен директни ползи за производителите, ще имаме инициативи и за потребителите ни; планирали сме редица събития съвместно с Dacia и нямаме търпение да започнем с изпълняването им

Благодарим на екипа на Dacia България за доверието! Вярваме, че ще се възвърне многократно.

Снимки: Evgeni Dimitrov, BulFoto Agency

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *