July 14, 2024

Втори Garden to Business форум в София

Среща-дегустация между производители на чиста храна и ресторантьори, хотелиери и магазинери ще се проведе на 13 юли от 14 до 18 ч

На 13 юли от 14 до 18 ч, в Ресторант “Щастливото прасе” (бул. “Цариградско шосе” 17), ще се проведе среща-дегустация между земеделски производители, собственици на хранителни магазини, готвачи и управители на заведения, които желаят да установят връзка помежду си.

Идеята на събитието е да се осигури платформа за контакти между земеделски производители и представители на ресторанти и магазини, които желаят да се снабдяват редовно с прясна и качествена българска продукция.

Фермерите ще се представят на индивидуални маси за срещи, където ще изложат свои продукти за дегустация и ще разкажат за своята дейност. Главният готвач на ресторант Щастливото прасе – Джун Йошида, ще зарадва гостите с кулинарна демонстрация, а в края на събитието всички ще могат да се насладят на оригинални и освежаващи коктейли, запазена марка на ресторанта.

Очакваме на второто издание да присъстват производители на млечни продукти от краве, козе, овче и биволско мляко, както и на пресни плодове и зеленчуци, хляб и тестени изделия, сиропи, мед и пчелни продукти.

Организатор на форума е Хранкооп София, които правят възможна директната среща между производители и потребители всяка седмица на фермерските пазари в кв. Иван Вазов и на Римската стена в София. С медийното партньорство на сп. Меню (www.menumag.bg) и Заведения.БГ (www.zavedenia.com).

Ако сте земеделски производител и желаете да представите продукцията си и да установите директетен контакт с магазини и заведения в София, моля попълнете формуляра за участие: http://goo.gl/forms/H3rTWduw7K

Входът за ресторантьори и магазинери е свободен, но местата са ограничени, регистрирайте се предварително тук: http://bit.ly/1UxdaAJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *