May 23, 2024

Garden to Business форум – ЕСЕН, 15 октомври

Garden to Business форум (G2B форум) е регулярно събитие, което среща земеделски производители, собственици на хранителни магазини, готвачи и управители на заведения, които желаят да установят връзка помежду си.

Идеята на събитието е да се осигури платформа за директен контакт между земеделски производители и бизнес клиенти, които желаят да се снабдяват на едро с прясна и качествена българска продукция.

Фермерите се представят на индивидуални маси за срещи, където излагат свои продукти за дегустация, а посетителите имат възможност да установят директна връзка с малки и средни родни производители.

Разнообразието от продукти, представяни на събитията включва основните групи храни – млечни, пресни плодове и зеленчуци, мед и пчелни, консервирани храни и сокове, зърнени и хлебни изделия с квас и т.н. Там можете да намерите и производители на здравословни и по-бутикови продукти като натурален сладолед, бутикови конфитюри, редки сортове зеленчуци и плодове, биологични продукти и много други.   

Събитието се провежда в различни столични заведения и е безплатно за посетителите. Производителите заплащат такса за участието си с щанд със собствена продукция за дегустация. 

Организатор на форума е Хранкооп София, които правят възможна директната среща между производители и потребители всяка седмица на фермерските пазари в кв. Иван Вазов, на Римската стена и на пазар Младост 1 в София.

КОГА И КЪДЕ?

Есенният G2B форум ще се проведе на 15 октомври 2015 г. в ресторант Петрус в София.

ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИ: Попълнете онлайн формуляра за участие. Ще се свържем с вас, за да потвърдим наличност на места и да уточним подробностите по участието ви.

ЗА БИЗНЕСА: Регистрирайте се безплатно за участие в събитието. Ще получите повече информация и напомняне за събитието когато наближи датата. Събитието е с ограничен брой места и ще се допускат с приоритет регистриралите се предварително онлайн. Вземете своя билет тук. Входът е свободен.

За допълнителна информация можете да ни пишете на: events@hrankoop.com

G2B – Есен се провежда с медийното партньорство на Заведения БГ (zavedenia.com), сп. Меню (menumag.bg), Браншова асоциация на ресторантьорите в София (bars-bg.com/) и Българска асоциация на главните готвачи (bapc.bg).

И с подкрепата на Швейцарските белачки ZENA Swiss (zena-swiss.bg).

Списък на потвърдилите до 12.10. производители:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *